学会・論文

2016.12.08

ACCEPTED!

学会・論文

当講座助教(員外)の船登咲映の論文が, Cell and Tissue Researchにacceptされました。
“Extracellular matrix loss in chondrocytes after exposure to interleukin-1β in NADPH oxidase-dependent manner”
Funato, Sakie; Yasuhara, Rika; Yoshimura, Kentaro; Miyamoto, Yoichi; Kaneko, Kotaro; Suzawa, Tetsuo; Chikazu, Daichi; Mishima, Kenji; Baba, Kazuyoshi; Kamijo, Ryutaro